En nybörjarblogg med en nybörjare i trädgården...

Här ska jag försöka dokumentera försöken att sköta om diverse växter på min vildvuxna men fina sommarstugetomt i Sörmland...

söndag 2 juni 2013

Poppy "Ladybird"

Så vackra!!!

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag har varit farten hela dagen (firat maken som fyller år) och hunnit titta först nu. Hos mig syns din kommentar - det är den som ligger överst på syren-inlägget. Märkligt att du inte ser den.

    Din vallmo är jättefin! Stod just och tittade på en påse med vallmofrö, men satte tillbaka den i pärmen. Det blir aldrig fint när jag sår vallmo. Har du något tips på hur man gör? Alltså - fröerna kommer ju upp och blir till små plantor, men sedan ser det ut som en koreansk armé i landet. Jag vill ha stora och kraftiga plantor som liksom växer ihop och blir det stora sjok.

    Hoppas att du har haft en fin helg! Här var det soligt i går, men i dag har det åskat och vräkt ner.

    Kram
    //Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Linda! Jag har nog inget bra tips men ett kanske kan vara att så på hösten och övervintra plantan, det gjorde jag och jag trordet funkade rätt bra! De som jag tog kort på är ganska små! Vill du ha lite sockerärtor förresten, jag har alldeles för många ändå. Hör av dig i såna fall, du kan maila vaxthusetfridlyst@gmail.com Hejhej!

      Radera